Hulp nodig bij allerhande projecten?
Dan bent u aan het juiste adres bij De Blois Renovatie!

Timmerwerken bij De Blois Renovatie

Liefde voor het vak, dat kenmerkt ons imago. Onze liefde voor de oudere bouwstijl steken wij niet onder stoelen of banken. De degelijkheid en kwaliteit van vroeger spreekt ons erg aan en dit brengen wij graag terug in uw woning of kantoorpand.  Of het nu 5 of 150 jaar oud is; wij blijven werken vanuit het standpunt dat duurzaamheid de beste oplossing is voor uw portemonnee en woonplezier.

Ramen deuren en kozijnen kunnen door ons worden gerenoveerd of vervangen. Alles volgens de nu geldende normen zodat uw wooncomfort erop vooruitgaat en er ook alles aan gedaan wordt om uw woning inbraakveilig te maken. Het liefst passen wij alles aan volgens de originele staat met de eisen van nu. Wilt u echter geheel afwijken van bestaand, prima, ook daarin denken wij graag met u mee. Hardhout heeft voor ons de voorkeur maar wij leveren en plaatsen ook aluminium en kunststof kozijnen.

Ook gevelbekleding is een veel voorkomend werk bij ons. Of het nu in hout gemaakt moet worden of een onderhoudsvrij materiaal, in beide gevallen kunnen wij veel voor u betekenen.

Een bouwwerk kan nog zo mooi zijn, de fundering en constructie is niet zichtbaar maar wel degelijk zo belangrijk. Misschien twijfelt u over de huidige constructie door hout of betonrot. Of gaat u verbouwen of aanbouwen en heeft dit consequenties voor de constructie? Neem geen risico! Wij berekenen ook of uw plannen uitgevoerd kunnen worden met de huidige constructie en passen dit zo nodig voor u aan. Of dit nu een beton- of houtconstructie is.

Recent opgeleverde projecten